Rijnstate

Tevreden patiënten
Het rapportcijfer 7,7 voor patiënttevredenheid komt uit een onderzoek van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Op Zorgkaart Nederland geven onze patiënten ons een 8,2. Wij zijn erg trots op deze waardering en samen werken we er dagelijks aan om onze zorg en dienstverlening verder te verbeteren.

Over Rijnstate
Rijnstate is een topklinisch opleidingsziekenhuis met locaties in Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid. Naast basiszorg voor patiënten uit de regio, bieden wij topklinische zorg voor de behandeling van kanker, hart- en vaatziekten, overgewicht, endometriose en chronische pijn. Voor deze zorg verwijzen regionale en landelijke ziekenhuizen patiënten naar Rijnstate.

Rijnstate beschikt over een groot aantal kwaliteitskeurmerken en certificaten. Dit geeft aan dat onze kwalitatief hoogwaardige zorg ook door externe partijen wordt erkend en dat wij voortdurend werken aan het behouden en verbeteren van deze kwaliteit. We doen veel onderzoek naar de oorzaken van ziekten en naar betere behandelingen. Daarnaast werken we intensief samen met onze patiënten en met andere zorgverleners, binnen en buiten het ziekenhuis, om onze zorg te verbeteren. Samen zetten wij ons 100 procent in voor de kwaliteit van het leven van onze patiënten.

Kwaliteit / Behandelresultaten

Rijnstate

Wachttijden

Wachttijden voor polikliniek en behandeling

Wil je weten hoe snel je terecht kunt in het ziekenhuis? Ieder ziekenhuis houdt op zijn website bij wat de actuele wachttijden zijn per specialisme. Dit overzicht wordt iedere maand bijgewerkt. Er zijn verschillende wachttijden: hoe snel kun je terecht op de polikliniek voor een eerste afspraak en wat is de wachttijd voor een behandeling (bijvoorbeeld een operatie). Ziekenhuizen hebben afgesproken dat je binnen vier weken voor een eerste afspraak op de polikliniek terecht moet kunnen. De wachttijd om met een behandeling te beginnen, is maximaal zeven weken. Heb je spoedeisende hulp nodig? Dan kun je direct in het ziekenhuis terecht.

Gemiddelde wachttijd polikliniek 2017

1 - 2 weken: 45% 3 - 4 weken: 27% 4+ weken: 27%
 • 1 - 2 weken: 45%
 • 3 - 4 weken: 27%
 • 4 weken: 27%
Toelichting van het ziekenhuis:

Op de website van Rijnstate staan de actuele wachttijden voor een bezoek aan de polikliniek, voor een behandeling en voor diagnostisch onderzoek.

Bron: MediQuest

Gemiddelde wachttijd behandeling 2017

1 - 3 weken: 46% 4 - 7 weken: 46% 7+ weken: 7%
 • 1 - 2 weken: 46%
 • 3 - 7 weken: 46%
 • 7 weken: 7%
Toelichting van het ziekenhuis:

Op de website van Rijnstate staan de actuele wachttijden voor een bezoek aan de polikliniek, voor een behandeling en voor diagnostisch onderzoek.

Bron: MediQuest

Actuele wachttijden

De actuele wachttijden zijn te vinden op de website van Rijnstate.

Bekijk actuele wachttijden

Contactinformatie

Locaties

 • Arnhem
  Wagnerlaan 55
  6815 AD Arnhem
Vergelijk
Ziekenhuizen om te vergelijken:
+ Ander ziekenhuis toevoegen Maximaal 3 ziekenhuizen