Reinier de Graaf

Introductie door het Reinier de Graaf

Het Reinier de Graaf ziekenhuis levert al bijna acht eeuwen zorg aan de inwoners van Delft en omgeving. Bij ons werken ruim 2.500 medewerkers, onder wie meer dan 160 medisch specialisten en bijna 800 verpleegkundigen. Ongeveer 450.000 mensen kunnen voor zorg in hun directe omgeving een beroep doen op ons ziekenhuis, dat beschikt over 481 bedden. We zijn een breed topklinisch opleidingsziekenhuis, met extra aandacht voor de zorg voor moeder en kind, ouderen en oncologiepatiënten.

Onze hoofdlocatie is in Delft, we hebben een vestiging in Voorburg en buitenpoli’s in Naaldwijk en Den Haag-Ypenburg. Daarnaast hebben we twee expertisecentra, de Polikliniek Jeugd en Alcohol en het Delfts Allergie Centrum. Onze IVF-kliniek staat (inter)nationaal bekend om haar expertise. Als oudste ziekenhuis van Nederland staan we voor het bieden van de juiste zorg, op de juiste plaats, op het juiste moment.

89.618 Eerste polibezoeken
37.957 Opnames

Kwaliteitscijfers

Reinier de Graaf

Eierstokkanker

Operatie bij eierstokkanker

De operatie bij eierstokkanker verschilt per patiënt. Afhankelijk van het stadium van de kanker, en eventuele uitzaaiingen, bepaalt de arts of hij alleen de eierstok moet weghalen of ook andere organen in de buik. Hoe zwaarder de operatie, hoe groter het risico op complicaties zoals nabloedingen of een infectie. Om de kwaliteit te meten, houdt het ziekenhuis bij hoe vaak een complicatie optreedt, en hoeveel patiënten binnen dertig dagen na de operatie overlijden. Ook wordt gemeten hoe vaak artsen in het ziekenhuis de operatie uitvoeren.

Complicaties na de operatie

0,00% Reinier de Graaf
1,87% Landelijk gemiddelde
In 2021 heeft 0,00% van de patiënten in het Reinier de Graaf binnen 30 dagen complicaties gekregen na een operatie bij eierstokkanker.
Bron: Transparantiekalender 2021

Overleden patiënten

0,00% Reinier de Graaf
0,33% Landelijk gemiddelde
In 2021 is 0,00% van de patiënten in het Reinier de Graaf binnen 30 dagen overleden na een operatie bij eierstokkanker.
Bron: Transparantiekalender 2021

Aantal operaties

21 Reinier de Graaf
In 2021 voerde het Reinier de Graaf 21 operaties uit bij eierstokkanker.
Bron: Transparantiekalender 2021

Locaties en contactinformatie

Vergelijk
Ziekenhuizen om te vergelijken:
+ Ander ziekenhuis toevoegen Maximaal 3 ziekenhuizen