Máxima Medisch Centrum

Máxima Medisch Centrum is het grootste medisch centrum van de regio Zuidoost-Brabant en gevestigd op twee locaties: hartje Eindhoven en aan de rand van Veldhoven. Door deze twee locaties bieden wij zorg die nóg beter aansluit bij de wensen van de patiënt. U kunt vertrouwen op de kwaliteit, veiligheid en deskundigheid van onze grote ziekenhuisorganisatie. Persoonlijke aandacht staat bij alles wat we doen centraal. Op beide locaties hebben nagenoeg alle specialismen poliklinieken. Daarnaast hebben beide locaties een eigen functie en specialiteit.

Toegevoegde waarden

Bij MMC is de gezondheid van onze patiënten, ieders grootste goed, in goede handen. De zorg van MMC is patiëntgericht, kwalitatief hoogwaardig en veilig. Wetenschap en opleiding zijn essentiële pijlers die onze zorg op een steeds hoger niveau brengen. Dat is onze basis, daar kunnen onze patiënten op vertrouwen. We hechten bijzonder belang aan een aantal toegevoegde waarden waaraan je MMC kunt herkennen.

Kwaliteit / Behandelresultaten

Máxima Medisch Centrum

Halsslagadervernauwing

Operatie aan een vernauwde halsslagader

Bij een operatie aan de halsslagader haalt de arts de vernauwing in de halsslagader weg. Dit gebeurt met een operatie in de hals. Het is ook mogelijk om de vernauwing in de halsslagader op te rekken en er een buisje (stent) in te plaatsen.

Om de kwaliteit te meten van de behandeling houdt het ziekenhuis bij hoe vaak er complicaties zijn na de operatie, en hoeveel patiënten zijn overleden binnen 30 dagen. Ook is van belang of je snel kunt worden behandeld na een beroerte, en of de artsen in het ziekenhuis de operatie vaak genoeg uitvoeren.

Complicaties na de operatie

1,50% Máxima Medisch Centrum
3,12% Landelijk gemiddelde
In 2019 is bij 1,50% van de geopereerde patiënten in Máxima Medisch Centrum sprake van beroerte na de ingreep.
Bron: Transparantiekalender 2019

Overleden patiënten

0,00% Máxima Medisch Centrum
0,99% Landelijk gemiddelde
In 2019 is in Máxima Medisch Centrum 0,00% van de patiënten overleden binnen 30 dagen na de operatie.
Bron: Transparantiekalender 2019

Snelle behandeling

78,90% Máxima Medisch Centrum
85,85% Landelijk gemiddelde
In 2019 is 78,90% van de patiënten met een beroerte (zonder lichamelijke of geestelijke schade) geopereerd in het Máxima Medisch Centrum binnen 2 weken na de eerste afspraak met de neuroloog.
Bron: Transparantiekalender 2019

Aantal operaties

49 Máxima Medisch Centrum
20 Norm
In 2019 voerde het Máxima Medisch Centrum 49 ingrepen aan een vernauwde halsslagader uit. Het ziekenhuis heeft de operatie vaak genoeg gedaan om goede zorg te kunnen bieden.
Bron: Transparantiekalender 2019

Contactinformatie

Locaties

  • Eindhoven Hoofdlocatie
    Dominee Theodor Fliednerstraat 1
    5631 BM Eindhoven
  • Locatie Veldhoven
    De Run 4600
    5504 DB Veldhoven
Vergelijk
Ziekenhuizen om te vergelijken:
+ Ander ziekenhuis toevoegen Maximaal 3 ziekenhuizen