Máxima Medisch Centrum

Máxima Medisch Centrum is het grootste medisch centrum van de regio Zuidoost-Brabant en gevestigd op twee locaties: hartje Eindhoven en aan de rand van Veldhoven. Door deze twee locaties bieden wij zorg die nóg beter aansluit bij de wensen van de patiënt. U kunt vertrouwen op de kwaliteit, veiligheid en deskundigheid van onze grote ziekenhuisorganisatie. Persoonlijke aandacht staat bij alles wat we doen centraal. Op beide locaties hebben nagenoeg alle specialismen poliklinieken. Daarnaast hebben beide locaties een eigen functie en specialiteit.

Toegevoegde waarden

Bij MMC is de gezondheid van onze patiënten, ieders grootste goed, in goede handen. De zorg van MMC is patiëntgericht, kwalitatief hoogwaardig en veilig. Wetenschap en opleiding zijn essentiële pijlers die onze zorg op een steeds hoger niveau brengen. Dat is onze basis, daar kunnen onze patiënten op vertrouwen. We hechten bijzonder belang aan een aantal toegevoegde waarden waaraan je MMC kunt herkennen.

Kwaliteit / Behandelresultaten

Máxima Medisch Centrum

Heupslijtage

Nieuwe heup

Jaarlijks krijgen duizenden mensen een nieuwe heup. Om de kwaliteit te meten houdt het ziekenhuis een aantal cijfers bij. Als eerste houden ze bij hoe vaak er een ernstige infectie aan de wond optreedt na de heupoperatie, en hoe vaak een tweede operatie nodig is. Ook wordt gemeten wat het resultaat is van de operatie na een jaar tijd, en hoe vaak artsen in het ziekenhuis de operatie uitvoeren.

Infecties

0,45% Máxima Medisch Centrum
0,89% Landelijk gemiddelde
In 2019 kreeg 0,45% van de patiënten in Máxima Medisch Centrum een infectie binnen 90 dagen na het plaatsen van een heupprothese.
Bron: Transparantiekalender 2019

Tweede operatie nodig

0,82% Máxima Medisch Centrum
1,09% Landelijk gemiddelde
In 2019 werd 0,82% van de patiënten in Máxima Medisch Centrum binnen een jaar opnieuw geopereerd aan dezelfde heup na het plaatsen van een heupprothese.
Bron: Transparantiekalender 2019

Positief effect operatie

35,14% Máxima Medisch Centrum
In 2019 is de gemiddelde verbeterscore die patiënten geven na een heupprothese 35,14%. Dit is een jaar na de operatie gemeten.
Bron: Transparantiekalender 2019

Aantal operaties

404 Máxima Medisch Centrum
50 Norm
In 2019 voerde Máxima Medisch Centrum 404 heupvervangingen uit. Het ziekenhuis heeft de operatie vaak genoeg gedaan om goede zorg te kunnen bieden.
Bron: Transparantiekalender 2019

Contactinformatie

Locaties

  • Eindhoven Hoofdlocatie
    Dominee Theodor Fliednerstraat 1
    5631 BM Eindhoven
  • Locatie Veldhoven
    De Run 4600
    5504 DB Veldhoven
Vergelijk
Ziekenhuizen om te vergelijken:
+ Ander ziekenhuis toevoegen Maximaal 3 ziekenhuizen