Sint Maartenskliniek

Introductie door de Sint Maartenskliniek

Bij de Sint Maartenskliniek draait alles om de menselijke beweging. Als gespecialiseerd ziekenhuis zijn we in Nederland en Europa toonaangevend in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging.

De Sint Maartenskliniek biedt haar behandelingen en zorg aan op verschillende locaties in Nederland: Nijmegen, Woerden, Boxmeer en Geldrop.

De Sint Maartenskliniek staat bekend om zijn aanpak van complexe aandoeningen. Maar u kunt uiteraard ook bij ons terecht voor veelvoorkomende klachten of blessures. De Sint Maartenskliniek richt zich op behandeling van alle orthopedische aandoeningen, reumatische ziekten en revalidatie na ziekte of een ongeval en pijnbestrijding.

Deze website van de NVZ biedt slechts ruimte voor drie behandelingen van de Sint Maartenskliniek, voor knieletsel en knie- en heupslijtage. Alle overige behandelingen op deze website worden niet geboden door de Sint Maartenskliniek, vanwege haar specialisatie in houding en beweging. Wilt u meer weten over de overige behandelingen van de Maartenskliniek? Ga dan naar: www.maartenskliniek.nl

Kwaliteitscijfers

Sint Maartenskliniek

Locaties en contactinformatie

Locaties

 • Nijmegen Hoofdlocatie
  Hengstdal 3
  6574 NA Nijmegen
 • Boxmeer
  Dokter Kopstraat 1
  5835 DV Boxmeer
 • Woerden
  Polanerbaan 2
  3447 GN Woerden
 • Geldrop
  Bogardeind 2
  5664 EH Geldrop
Vergelijk
Ziekenhuizen om te vergelijken:
+ Ander ziekenhuis toevoegen Maximaal 3 ziekenhuizen