Sint Maartenskliniek

Nijmegen, Boxmeer, Woerden, Panningen, Geldrop

Bekijk locaties en contactinformatie

Bij de Sint Maartenskliniek draait alles om de menselijke beweging. Als gespecialiseerd ziekenhuis zijn we in Nederland en Europa toonaangevend in de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging.

De Sint Maartenskliniek biedt haar behandelingen en zorg aan op verschillende locaties in Nederland: Nijmegen, Woerden, Boxmeer, Panningen en Geldrop.

De Sint Maartenskliniek staat bekend om zijn aanpak van complexe aandoeningen. Maar u kunt uiteraard ook bij ons terecht voor veelvoorkomende klachten of blessures. De Sint Maartenskliniek richt zich op behandeling van alle orthopedische aandoeningen, reumatische ziekten en revalidatie na ziekte of een ongeval en pijnbestrijding.

Deze website van de NVZ biedt slechts ruimte voor twee behandelingen van de Sint Maartenskliniek, voor knie- en heupslijtage. Alle overige behandelingen op deze website worden niet geboden door de Sint Maartenskliniek, vanwege haar specialisatie in houding en beweging. Wilt u meer weten over de overige behandelingen van de Maartenskliniek? Ga dan naar: www.maartenskliniek.nl

Kwaliteit / Behandelresultaten

Sint Maartenskliniek

Heropnames

Onverwachte heropnames

Soms is het nodig om kort na een ontslag uit het ziekenhuis opnieuw opgenomen te worden. Dat kan zijn omdat dat gepland is. Bijvoorbeeld als je opgenomen wordt voor een behandeling, en een maand later diezelfde behandeling weer moet krijgen. Het kan ook zijn dat je voor iets heel anders opgenomen moet worden. Als een heropname onverwacht is, kan dat iets zeggen over de kwaliteit van de zorg. Ziekenhuizen houden daarom bij hoeveel patiënten opnieuw opgenomen worden, en of dit gepland was of niet.

Heropnames

Deze gegevens zijn niet beschikbaar.

Contactinformatie

Locaties

 • Nijmegen Hoofdlocatie
  Hengstdal 3
  6574 NA Nijmegen
 • Boxmeer
  Dokter Kopstraat 1
  5835 DV Boxmeer
 • Woerden
  Polanerbaan 2
  3447 GN Woerden
 • Panningen
  Steenbakkersstraat 1 t/m 12
  5981 WT Panningen
 • Geldrop
  Bogardeind 2
  5664 EH Geldrop
Vergelijk
Ziekenhuizen om te vergelijken:
+ Ander ziekenhuis toevoegen Maximaal 3 ziekenhuizen