Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Den Helder

Noordwest Ziekenhuisgroep
Noordwest Ziekenhuisgroep is een ziekenhuisorganisatie met locaties in Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard, Limmen, Schagen en Texel. Voor meerdere behandelingen behoren we voor zowel kwaliteit als kwantiteit tot de top van Nederland. In de grotere regio Noord-Holland Noord lopen we voorop als het gaat om het introduceren van nieuwe onderzoeksmethodes, technieken en behandelmethoden. De schaal van ons ziekenhuis maakt het mogelijk dat we veel wetenschappelijk onderzoek doen.

Locatie den Helder
Locatie Den Helder biedt kwalitatief hoogwaardige basiszorg, inclusief acute zorg en geboorte zorg. Voor de meeste aandoeningen kunnen patiënten op locatie den Helder uitstekend terecht. De grootte van het ziekenhuis maakt dat patiënten en huisartsen het ziekenhuis ervaren als vertrouwd en dichtbij. Ook in de toekomst zal locatie Den Helder een voorbeeldlocatie blijven met een op de specifieke behoefte van de bewoners de Kop van Noord-Holland ingerichte zorg.

Kwaliteit van zorg
Onze ambitie is om een toonaangevende ziekenhuisgroep te zijn waar het draait om een hoge medische standaard en een menselijke maat. Kwaliteit zien we als een vanzelfsprekendheid, maar het kan altijd beter. Als topklinisch ziekenhuis streven we continu naar verbetering op het gebied van zorg- en dienstverlening, klantgerichtheid en veiligheid. Dit alles voor onze patiënten, verwijzers, verzekeraars en elkaar.

Onze focus op kwaliteit van zorg komt onder andere tot uitdrukking in onze behaalde NIAZ-accreditatie. Sinds 2007 is locatie Alkmaar NIAZ geaccrediteerd, en sinds 2011 geldt dat ook voor locatie Den Helder. Sinds 2016 is Noordwest Ziekenhuisgroep als geheel geaccrediteerd volgens het internationale accreditatieprogramma NIAZ-Qmentum.

Kwaliteit / behandelresultaten

Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Den Helder

Locaties

• Den Helder