Anna Ziekenhuis

Introductie door het Anna Ziekenhuis

Het Anna Ziekenhuis, gevestigd in Geldrop en Eindhoven, staat midden in de samenleving en biedt hoogwaardige zorg, dichtbij en in een omgeving die een gevoel van ‘thuis’ oproept. Onze passie is het bevorderen van de gezondheid en kwaliteit van leven van ieder mens, in iedere levensfase. Anna wil een partner zijn, een goede buur. Iemand die altijd klaar staat. We zoeken op persoonlijke wijze en samen met onze patiënten naar de beste oplossing. Ook als die niet meteen voor de hand ligt.

Kwaliteitscijfers

Anna Ziekenhuis

Staar

Staaroperatie

Het is de bedoeling dat je na een staaroperatie beter ziet. De arts meet op twee manieren of de operatie is geslaagd. De eerste manier is een test met de letterkaart. Er wordt getest of je na de operatie meer regels ziet op de letterkaart.

De tweede manier is een controle of de operatie het verwachte resultaat heeft. Voor de operatie maakt de arts een inschatting van de (eventuele) brilsterkte die je na de operatie nodig hebt. Na de operatie wordt gecontroleerd of de inschatting klopt. De keuze voor de juiste sterkte van de kunstlens en de operatie zelf, zorgen ervoor dat de inschatting werkelijk wordt gehaald.

Beter zicht na de operatie

93,84% Anna Ziekenhuis
94,42% Landelijk gemiddelde
In 2020 zag 93,84% van de patiënten na de staaroperatie  tenminste één regel meer op de letterkaart.
Toelichting van het ziekenhuis:

Wilt u meer informatie over de behandeling bij staar in het Anna Ziekenhuis? Kijk dan op https://www.st-anna.nl/behandelingen/staaroperatie/

Bron: Transparantiekalender 2020

Nauwkeurige oogmeting

94,95% Anna Ziekenhuis
95,02% Landelijk gemiddelde
In 2020 is bij 94,95% van de patiënten in het Anna Ziekenhuis een goede inschatting gemaakt van de (eventuele) brilsterkte die de patiënt nodig heeft na de staaroperatie.
Toelichting van het ziekenhuis:

Wilt u meer informatie over de behandeling bij staar in het Anna Ziekenhuis? Kijk dan op https://www.st-anna.nl/behandelingen/staaroperatie/

Bron: Transparantiekalender 2020

Locaties en contactinformatie

Locaties

  • Anna Ziekenhuis Geldrop Hoofdlocatie
    Bogardeind 2
    5664 EH Geldrop
  • Locatie Eindhoven
    Antoon Coolenlaan 1-03
    5644 RX Eindhoven
Vergelijk
Ziekenhuizen om te vergelijken:
+ Ander ziekenhuis toevoegen Maximaal 3 ziekenhuizen