Maasziekenhuis Pantein

Maasziekenhuis Pantein biedt medisch specialistische diensten op het terrein van gezondheid en welzijn. Belangrijkste doelgroep vormen de inwoners van het Land van Cuijk en Noord-Limburg.

Om als ziekenhuis dichtbij huis de best mogelijke zorg te kunnen bieden, zijn in het Maasziekenhuis ook diverse specialismen van het Radboudumc en de Sint Maartenskliniek ondergebracht. De klant hoeft daardoor minder ver te reizen en is verzekerd van zowel de best mogelijke basiszorg als uitstekende specialistische zorg.

De patiënt staat daarbij centraal. Dat is voor Maasziekenhuis Pantein geen loze kreet. Onze medewerkers proberen zoveel mogelijk tegemoet te komen aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Dat begint dus met héél goed naar u te luisteren. Bij Maasziekenhuis Pantein kunt u rekenen op persoonlijke, mensgerichte, respectvolle zorg in een helende omgeving.

Kwaliteit / Behandelresultaten

Maasziekenhuis Pantein

Darmkanker

Operatie bij darmkanker

Vaak is een operatie de eerste stap bij de behandeling van darmkanker. Het is belangrijk dat er na de operatie geen kankerweefsel achterblijft. Soms is het niet mogelijk om het kankerweefsel helemaal weg te halen. De operatie kan er dan wel voor zorgen dat je minder klachten hebt.

Net als bij andere operaties, kun je na een darmkankeroperatie last krijgen van een complicatie. Complicaties zijn bijvoorbeeld een nabloeding of wondinfectie.

Een operatie bij darmkanker is risicovol. Over het algemeen verloopt de operatie beter als het ziekenhuis er veel ervaring mee heeft.

Niet-schone snijvlakken na de operatie

0,00% Maasziekenhuis Pantein
2,98% Landelijk gemiddelde
In 2019 is bij 0,00% van de patiënten met endeldarmkanker in Maasziekenhuis Pantein onvoldoende kankerweefsel verwijderd.
Bron: Transparantiekalender 2019

Complicaties na de operatie bij endeldarmkanker

28,40% Maasziekenhuis Pantein
19,38% Landelijk gemiddelde
In 2019 is bij 28,40% van de patiënten met endeldarmkanker in Maasziekenhuis Pantein een ernstige complicatie opgetreden na de operatie.
Bron: Transparantiekalender 2019

Complicaties na de operatie bij dikkedarmkanker

15,40% Maasziekenhuis Pantein
14,04% Landelijk gemiddelde
In 2019 is bij 15,40% van de patiënten met dikkedarmkanker in Maasziekenhuis Pantein een ernstige complicatie opgetreden na de operatie.
Bron: Transparantiekalender 2019

Aantal operaties endeldarmkanker

9 Maasziekenhuis Pantein
In 2019 voerde het Maasziekenhuis Pantein 9 operaties uit bij kwaadaardige endeldarmkanker.
Bron: Transparantiekalender 2019

Aantal operaties dikkedarmkanker

47 Maasziekenhuis Pantein
In 2019 voerde het Maasziekenhuis Pantein 47 operaties uit bij kwaadaardige darmkanker.
Bron: Transparantiekalender (Zorginstituut Nederland)

Contactinformatie

Locaties

  • Beugen
    Dokter Kopstraat 2
    5835 DV Beugen
Vergelijk
Ziekenhuizen om te vergelijken:
+ Ander ziekenhuis toevoegen Maximaal 3 ziekenhuizen