Ziekenhuis Gelderse Vallei

Ziekenhuis Gelderse Vallei

Bekijk locaties en contactinformatie

Introductie door Ziekenhuis Gelderse Vallei

Ziekenhuis Gelderse Vallei is een modern ziekenhuis gericht op goede patiëntenzorg en opleiden. Het ziekenhuis heeft een jaarlijkse omzet van ruim € 182 miljoen. De patiënt kan in ons ziekenhuis met al zijn zorgvragen terecht door de beschikbaarheid van alle poortspecialismen, een groot aantal subspecialisaties en de samenwerking met andere zorgcentra. We leveren een volledig pakket aan professionele zorg, onderzoek en behandeling. Het ziekenhuis vervult daarmee een belangrijke regionale functie. Ons ziekenhuis staat bekend om zijn expertise op het gebied van voeding, (top)sport en bewegen, intensieve zorg en slaapproblematiek. Kwaliteit en patiëntveiligheid staan hoog in het vaandel: Patiëntveilig werken is op alle niveaus in de organisatie een belangrijk onderdeel van het dagelijks handelen. Het ziekenhuis is door het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ) inclusief het veiligheidsmanagementsysteem (VMS) geaccrediteerd sinds 2004.

92.760 Eerste polibezoeken
31.661 Opnames

Kwaliteitscijfers

Ziekenhuis Gelderse Vallei

Knieslijtage

Nieuwe knie

Jaarlijks krijgen duizenden mensen een nieuwe knie. Om de kwaliteit te meten houdt het ziekenhuis een aantal cijfers bij. Als eerste houden ze bij hoe vaak er een ernstige infectie aan de wond optreedt na de knieoperatie, hoe vaak een tweede operatie nodig is. Ook wordt na een half jaar het resultaat van de operatie gemeten, en wordt bijgehouden hoe vaak artsen in het ziekenhuis de operatie uitvoeren.

Infecties

0,76% Ziekenhuis Gelderse Vallei
0,81% Landelijk gemiddelde
In 2021 kreeg 0,76% van de patiënten in Ziekenhuis Gelderse Vallei binnen 90 dagen een infectie na het plaatsen van een knieprothese.
Bron: Transparantiekalender 2021

Positief effect operatie

0,28 Ziekenhuis Gelderse Vallei
In 2021 hebben patiënten een gemiddelde verbeterscore van 0,28 na een knieprothese in Ziekenhuis Gelderse Vallei. De verbeterscore wordt een half jaar na de operatie gemeten, met een vragenlijst over bijvoorbeeld mobiliteit, pijn en dagelijkse activiteiten.
Bron: Transparantiekalender 2021

Aantal operaties

241 Ziekenhuis Gelderse Vallei
In 2021 voerde Ziekenhuis Gelderse Vallei 241 operaties uit voor een nieuwe knie.
Bron: Transparantiekalender 2021

Vervangen knieprothese

0,00% Ziekenhuis Gelderse Vallei
1,28% Landelijk gemiddelde
In 2021 is bij 0,00% van de patiënten in Ziekenhuis Gelderse Vallei binnen drie jaar de knieprothese vervangen.
Bron: Transparantiekalender 2021

Locaties en contactinformatie

Locaties

  • Ede
    Willy Brandtlaan 10
    6716 RP Ede
Vergelijk
Ziekenhuizen om te vergelijken:
+ Ander ziekenhuis toevoegen Maximaal 3 ziekenhuizen