Treant Zorggroep, locatie Bethesda

Binnen Treant Zorggroep bundelen we de krachten van 3 ziekenhuislocaties en 20 centra voor verpleeg- en ouderenzorg. Bij ons kunnen de 300.000 inwoners van de regio Hoogeveen-Emmen-Stadskanaal terecht voor de best mogelijke zorg. Onze 250 medisch specialisten en 6.500 medewerkers zetten zich daar volledig voor in.

Het ziekenhuis van Treant Zorggroep levert medisch specialistische zorg op 3 locaties: Scheper (Emmen), Bethesda (Hoogeveen) en Refaja (Stadskanaal). Bij Treant Zorggroep kunnen ouderen en chronisch zieken terecht voor wonen, welzijn, zorg, revalidatie en behandeling. In één van onze centra of bij u thuis.

Kwaliteit / Behandelresultaten

Treant Zorggroep, locatie Bethesda

Wachttijden

Wachttijden voor polikliniek en behandeling

Wil je weten hoe snel je terecht kunt in het ziekenhuis? Ieder ziekenhuis houdt op zijn website bij wat de actuele wachttijden zijn per specialisme. Dit overzicht wordt iedere maand bijgewerkt. Er zijn verschillende wachttijden: hoe snel kun je terecht op de polikliniek voor een eerste afspraak en wat is de wachttijd voor een behandeling (bijvoorbeeld een operatie). Ziekenhuizen hebben afgesproken dat je binnen vier weken voor een eerste afspraak op de polikliniek terecht moet kunnen. De wachttijd om met een behandeling te beginnen, is maximaal zeven weken. Heb je spoedeisende hulp nodig? Dan kun je direct in het ziekenhuis terecht.

Gemiddelde wachttijd polikliniek 2017

1 - 2 weken: 10% 3 - 4 weken: 47% 4+ weken: 42%
 • 1 - 2 weken: 10%
 • 3 - 4 weken: 47%
 • 4 weken: 42%
Bron: MediQuest

Gemiddelde wachttijd behandeling 2017

1 - 3 weken: 8% 4 - 7 weken: 76% 7+ weken: 14%
 • 1 - 2 weken: 8%
 • 3 - 7 weken: 76%
 • 7 weken: 14%
Bron: MediQuest

Actuele wachttijden

De actuele wachttijden zijn te vinden op de website van Treant Zorggroep, locatie Bethesda.

Bekijk actuele wachttijden

Contactinformatie

Locaties

 • Hoogeveen
  Dr. G.H. Amshoffweg 1
  7909 AA Hoogeveen
Vergelijk
Ziekenhuizen om te vergelijken:
+ Ander ziekenhuis toevoegen Maximaal 3 ziekenhuizen