Spijkenisse Medisch Centrum

Hoogvliet, Rozenburg, Spijkenisse

Bekijk locaties en contactinformatie

Omringd door goede zorg
Het Spijkenisse Medisch Centrum is een nieuw medisch centrum met een omvangrijk zorgaanbod voor bewoners in de regio Voorne-Putten, Rozenburg, Hoogvliet en Hoeksche Waard. Een vakkundig team van specialisten staat klaar om u te helpen met gezondheidsklachten. Of het nu gaat om zorg aan kinderen of volwassenen, kwetsbare ouderen of chronisch zieken: voor planbare zorg kunt u bij ons terecht. En is uw zorgbehoefte toch acuut? Dan kunt u via uw huisarts zeven dagen per week van 7.00-21.00 uur op onze spoedpost terecht. Voor zeer complexe zorg werken we samen met Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en Maasstad Ziekenhuis. Zo bent u bij elk gezondheidsprobleem omringd door goede zorg.

Kwaliteit / Behandelresultaten

Spijkenisse Medisch Centrum

Patiënttevredenheid

Rapportcijfer

Ziekenhuizen vragen regelmatig de mening van patiënten. Op deze manier kunnen zij de zorg steeds verder verbeteren. Daarnaast wordt er iedere twee jaar een landelijk onderzoek gedaan naar wat mensen in Nederland vinden van hun ziekenhuis.

Het landelijke onderzoek wordt uitgevoerd door Newcom Research & Consultancy, in opdracht van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Ruim 16.000 (potentiële) patiënten is gevraagd wat zij vinden van ziekenhuizen, die zij de afgelopen twee jaar ten minste één keer hebben bezocht. Voor het onderzoek is de volgende vraag gesteld: ‘Als u uw ziekenhuis met een algemeen rapportcijfer mag beoordelen, welk cijfer geeft u dan?’ De uitkomst van dit landelijke onderzoek vind je op Ziekenhuischeck.nl.

Meer informatie over het onderzoek is beschikbaar via www.nvz-zorgimago.nl.

Rapportcijfer van patiënten

7,5 Spijkenisse Medisch Centrum
Mensen in Nederland geven het ziekenhuis in 2019 het cijfer 7,5. Dit rapportcijfer geeft een algemene indruk van de ervaringen van patiënten, naasten, bezoekers en inwoners van de regio. Het aantal eerste afspraken, opnames en dagverpleging geeft een indruk van de grootte van het ziekenhuis.
Bron: Imago-onderzoek Nederlandse ziekenhuizen, Newcom Research & Consultancy

Dagbehandelingen

5.712 Spijkenisse Medisch Centrum
In Spijkenisse Medisch Centrum zijn 5712 opnames in dagverpleging per jaar.

Opnames

1.643 Spijkenisse Medisch Centrum
In Spijkenisse Medisch Centrum zijn per jaar 1643 klinische opnames.

Eerste polikliniekbezoeken

37.143 Spijkenisse Medisch Centrum
In Spijkenisse Medisch Centrum zijn 37143 eerste polikliniekbezoeken per jaar.

Contactinformatie

Locaties

 • Hoogvliet
  Oude Wal 24 L
  3193 EN Hoogvliet
 • Rozenburg
  Blankenburg 6
  3181 BC Rozenburg
 • Spijkenisse Hoofdlocatie
  Ruwaard Van Puttenweg 500
  3201 GZ Spijkenisse
Vergelijk
Ziekenhuizen om te vergelijken:
+ Ander ziekenhuis toevoegen Maximaal 3 ziekenhuizen