Spijkenisse Medisch Centrum

Hoogvliet, Rozenburg, Spijkenisse

Bekijk locaties en contactinformatie

Omringd door goede zorg
Het Spijkenisse Medisch Centrum is een nieuw medisch centrum met een omvangrijk zorgaanbod voor bewoners in de regio Voorne-Putten, Rozenburg, Hoogvliet en Hoeksche Waard. Een vakkundig team van specialisten staat klaar om u te helpen met gezondheidsklachten. Of het nu gaat om zorg aan kinderen of volwassenen, kwetsbare ouderen of chronisch zieken: voor planbare zorg kunt u bij ons terecht. En is uw zorgbehoefte toch acuut? Dan kunt u via uw huisarts zeven dagen per week van 7.00-21.00 uur op onze spoedpost terecht. Voor zeer complexe zorg werken we samen met Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en Maasstad Ziekenhuis. Zo bent u bij elk gezondheidsprobleem omringd door goede zorg.

Kwaliteit / Behandelresultaten

Spijkenisse Medisch Centrum

Heropnames

Onverwachte heropnames

Soms is het nodig om kort na een ontslag uit het ziekenhuis opnieuw opgenomen te worden. Dat kan zijn omdat dat gepland is. Bijvoorbeeld als je opgenomen wordt voor een behandeling, en een maand later diezelfde behandeling weer moet krijgen. Het kan ook zijn dat je voor iets heel anders opgenomen moet worden. Als een heropname onverwacht is, kan dat iets zeggen over de kwaliteit van de zorg. Ziekenhuizen houden daarom bij hoeveel patiënten opnieuw opgenomen worden, en of dit gepland was of niet.

Heropnames

6 11 20 Spijkenisse Medisch Centrum
93 Landelijke ratio
Spijkenisse Medisch Centrum had in 2018 een heropnamecijfer van 11. Het aantal patiënten dat opnieuw moet worden opgenomen is minder dan verwacht.
Bron: Inspectie voor de Gezondheidszorg

Contactinformatie

Locaties

 • Hoogvliet
  Oude Wal 24 L
  3193 EN Hoogvliet
 • Rozenburg
  Blankenburg 6
  3181 BC Rozenburg
 • Spijkenisse Hoofdlocatie
  Ruwaard Van Puttenweg 500
  3201 GZ Spijkenisse
Vergelijk
Ziekenhuizen om te vergelijken:
+ Ander ziekenhuis toevoegen Maximaal 3 ziekenhuizen