Isala Diaconessenhuis

Isala Diaconessenhuis is per 1 januari 2016 gefuseerd met Isala in Zwolle.

De fusie past in de strategie van Isala Diaconessenhuis en Isala om in de regio het beste aanbod van basis- en topzorg te leveren. De fusie heeft geleid tot één ziekenhuisorganisatie met vijf locaties in Zwolle, Meppel, Steenwijk, Kampen en Heerde. Het uitgangspunt van de nieuwe organisatie is ‘zorg dichtbij als het kan en verder weg als het moet’. Door de fusie en de spreiding van zorg over vijf locaties verwachten de ziekenhuizen te kunnen blijven staan voor de kwaliteit en bereikbaarheid van de ziekenhuiszorg in de regio’s.

Samenwerking met Revalidatie Friesland
Revalidatieartsen van Revalidatie Friesland zorgen binnen Isala - Diaconessenhuis voor continuiteit en veelzijdige deskundigheid, ook op het gebied van arbeidsre-integratie.

Kwaliteit / Behandelresultaten

Isala Diaconessenhuis

Patiënttevredenheid

Rapportcijfer

Ziekenhuizen vragen regelmatig de mening van patiënten. Op deze manier kunnen zij de zorg steeds verder verbeteren. Daarnaast wordt er iedere twee jaar een landelijk onderzoek gedaan naar wat mensen in Nederland vinden van hun ziekenhuis.

Het landelijke onderzoek wordt uitgevoerd door Newcom Research & Consultancy, in opdracht van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Ruim 12.000 (potentiële) patiënten is gevraagd wat zij vinden van ziekenhuizen, die zij de afgelopen twee jaar ten minste één keer hebben bezocht. Voor het onderzoek is de volgende vraag gesteld: ‘Als u uw ziekenhuis met een algemeen rapportcijfer mag beoordelen, welk cijfer geeft u dan?’ De uitkomst van dit landelijke onderzoek vind je op Ziekenhuischeck.nl.

In mei 2019 vindt opnieuw een onderzoek onder alle Nederlandse ziekenhuizen plaats. Meer informatie over het onderzoek is beschikbaar via www.nvz-zorgimago.nl.

Rapportcijfer van patiënten

Deze gegevens zijn niet beschikbaar.

Dagbehandelingen

Deze gegevens zijn niet beschikbaar.

Opnames

Deze gegevens zijn niet beschikbaar.

Eerste polikliniekbezoeken

Deze gegevens zijn niet beschikbaar.

Contactinformatie

Locaties

  • Meppel
    Hoogeveenseweg 38
    7943 KA Meppel
Vergelijk
Ziekenhuizen om te vergelijken:
+ Ander ziekenhuis toevoegen Maximaal 3 ziekenhuizen