HagaZiekenhuis

Zorgzaamheid, innovatie en samenwerking
Het HagaZiekenhuis staat voor zorgzaamheid, innovatie en samenwerking. Patiëntvriendelijkheid staat bij ons steeds voorop. Medewerkers en patiënten voelen zich bij ons thuis. We leveren topkwaliteit op medisch en verpleegkundig terrein en zijn continu bezig onze zorg te innoveren.

Sinds 2013 vormen we samen met Reinier de Graaf in Delft en het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer de Reinier Haga Groep. Ook hierin zoeken wij voortdurend de samenwerking op.

Kwaliteit / Behandelresultaten

HagaZiekenhuis

Knieslijtage

Nieuwe knie

Jaarlijks krijgen duizenden mensen een nieuwe knie. Om de kwaliteit te meten houdt het ziekenhuis een aantal cijfers bij. Als eerste houden ze bij hoe vaak er een ernstige infectie aan de wond optreedt na de knieoperatie, hoe vaak een tweede operatie nodig is. Ook wordt na een half jaar het resultaat van de operatie gemeten, en wordt bijgehouden hoe vaak artsen in het ziekenhuis de operatie uitvoeren.

Infecties

0,00% HagaZiekenhuis
0,57% Landelijk gemiddelde
In 2017 kreeg 0,00% van de patiënten in HagaZiekenhuis binnen 90 dagen een infectie na het plaatsen van een knieprothese.
Bron: Transparantiekalender 2017

Tweede operatie nodig

1,50% HagaZiekenhuis
1,58% Landelijk gemiddelde
In 2017 werd 1,50% van de patiënten in HagaZiekenhuis binnen een jaar opnieuw geopereerd aan dezelfde knie na het plaatsen van een knieprothese.
Bron: Transparantiekalender 2017

Positief effect operatie

20,04% HagaZiekenhuis
16,93% Landelijk gemiddelde
In 2017 is de gemiddelde verbeterscore die patiënten geven na een knieprothese 20,04%. Dit is een half jaar na de operatie gemeten.
Bron: Transparantiekalender 2017

Aantal operaties

331 HagaZiekenhuis
50 Norm
In 2017 voerde HagaZiekenhuis 331 operaties uit voor een nieuwe knie. Het ziekenhuis heeft de operatie vaak genoeg gedaan om goede zorg te kunnen bieden.
Bron: Transparantiekalender 2017

Contactinformatie

Locaties

  • Den Haag
    Els Borst-Eilersplein 275
    2545CH Den Haag
Vergelijk
Ziekenhuizen om te vergelijken:
+ Ander ziekenhuis toevoegen Maximaal 3 ziekenhuizen